Prolarnett logo

Medlemskap

Vårt mål er at alle mennesker som mottar LAR behandling skal ha de beste forutsetninger til å medvirke i eget behandlingsløp. 

Ved å melde deg inn i proLAR Nett vil du bidra til at vår brukerstemme blir sterkere. 

Hovedmedlem

Medlemskapet er gratis for LAR – pasienter

Støttemedlem

Ønsker du å være en bidragsyter?

Sponsor

Sponsor fra
næringslivet? 

Bli medlem

Medlemskap er gratis for våre hovedmedlemmer! Støttemedlemmer kan gi frivillig støtte til kontonr:

6315.05.07512

Vi har også Vipps:

Nummer: 626354

 

Spons?

Det er takket være støtte fra sponsorer at våre prosjekter kan styrkes. Vi setter stor pris på din støtte og ønsker et tett samarbeid med både næringsliv og andre initiativtakere. Sammen kan vi gjøre en forskjell for våre medlemmer. 

Ta gjerne kontakt med daglig leder Ronny Bjørnestad på telefon 41307039 for en prat. 

Lurer du på hva vi jobber med akkurat nå se fanen våre aktiviteter. 

Personvernerklæring

Din stemme teller i saker som omhandler oss!

Som medlem vil du få mulighet til å medvirke i viktige saker, samt delta på spennende arrangementer, samlinger, prosjekter og turer. 

 

Veiledning

Vi bistår våre medlemmer med råd og veiledning ut fra våre egne erfaringer, og deler gjerne informasjon om muligheter og rettigheter. Se nyttige linker og informasjon knyttet til lovverk, retningslinjer og klageadgang

Medvirkning 

Våre medlemmer har mulighet til å delta i organisasjonens beslutningsprosesser og ha innflytelse på hva organisasjonen gjør! 

Informasjon om årsmøtet legges ut på våre nyheter i god tid. Her har du som medlem møterett og stemmerett over viktige saker som legger premissene for vårt arbeid. 

Ny hjemadresse?

Vi opplever at mange glemmer å oppdatere sin adresse hos oss når de flytter og får ny hjemadresse. Dette gjør at du som medlem ikke lenger vil motta relevant informasjon fra oss.

Vi ber deg derfor ta kontakt med oss her dersom du har flyttet siden du opprettet din bruker hos oss! På forhånd takk fra oss i ProLAR Nett