Prolarnett logo

Hovedkontoret ligger i Søgne i Kristiansand, du finner oss i Rådhusveien 26 i 2. etasje. Vi har åpent for medlemmer og samarbeidspartnere i Agder etter avtale. Det er også her administrasjonen holder til og vi bistår medlemmer fra hele landet, samt er knutepunktet mellom alle våre avdelinger og aktiviteter. Lokalene våre er romslige og vi holder både temadager, interne møter, fagdager og samarbeidsmøter. 

Kontoret holder til i Strandgaten 80, du finner oss i 2. etasje like over blomsterbutikken, inngang fra Strandgaten. Her deler vi kontor med bruker- og pårørende organisasjonen A-larm. Representanter fra proLAR nett tar imot medlemmer og samarbeidspartnere på kontoret etter avtale. Onsdager er vi på Huset i Sverres Gate 3 sammen med A-larm og FHN. Vi jobber med brukermedvirkning på ulike nivåer. 

Kontoret holder til midt i Sandnes, du finner oss i Eidsvolls Gate 45 på Funkishuset i 3. etasje. Lokalet er stort og fint med stor terrasse. Vi har åpent for medlemmer og samarbeidspartnere etter avtale. Vi driver videre med veiledning og informasjonsarbeid og er tilgjengelig på fylkesnivå, arbeidet strekker seg til alle deler av Rogaland med brukermedvirkning på ulike nivåer. 

Kontoret holder til i Nedre slottsgate 7 i Oslo, du finner oss i 4. etasje. Her har vi to lyse fine kontorer som er åpent for medlemmer etter avtale. Enten det blir å gå på kafe i nærområdet, eller en hyggelig prat på kontoret så er dørene åpne. Det arbeides også her med brukermedvirkning i diverse utvalg og brukerrådsmøter. 

Veiledning

Vi bistår våre medlemmer med råd og veiledning ut fra våre egne erfaringer og deler gjerne informasjon om muligheter og rettigheter. 

Medlemskap

Vårt hovedmedlemskap er for folk som har egen erfaring med LAR behandling. 

Et medlemskap gir ingen forpliktelser. Du kan enkelt si opp ditt medlemskap dersom du senere ønsker dette. 

Hovedmedlem

Medlemskapet er gratis for LAR – pasienter

Støttemedlem

Ønsker du å være en bidragsyter?

Sponsor

Sponsor fra
næringslivet?