Prolarnett logo

Hovedkontoret ligger i Søgne i Kristiansand, du finner oss i Rådhusveien 26 i 2. etasje. Vi har åpent for medlemmer og samarbeidspartnere i Agder etter avtale. Det er også her administrasjonen holder til og vi bistår medlemmer fra hele landet, samt er knutepunktet mellom alle våre avdelinger og aktiviteter. Lokalene våre er romslige og vi holder både temadager, interne møter, fagdager og samarbeidsmøter. 

Ansatte på kontoret i Søgne er Kristian Svindland og Vivian Helmersen 

Kontoret holder til i Strandgaten 80, du finner oss i 2. etasje like over blomsterbutikken, inngang fra Strandgaten. Her deler vi kontor med bruker- og pårørende organisasjonen A-larm. Representanter fra proLAR nett tar imot medlemmer og samarbeidspartnere på kontoret etter avtale. 

Onsdager er vi på Huset i Sverres Gate 3 sammen med A-larm og FHN. Vi jobber med brukermedvirkning på ulike nivåer. 

Ansatte i proLAR Nett Bergen er Christine Sundal, Christine Lønne, Marianne Cook P og Herman A Steffensen. 

Kontoret holder til midt i Sandnes, du finner oss i Eidsvolls Gate 45 på Funkishuset i 3. etasje. Lokalet er stort og fint med stor terrasse. Vi har åpent for medlemmer og samarbeidspartnere etter avtale. 

Vi driver videre med veiledning og informasjonsarbeid og er tilgjengelig på fylkesnivå, arbeidet strekker seg til alle deler av Rogaland med brukermedvirkning på ulike nivåer. 

Ta gjerne kontakt med Kenneth på telefon 94161965, eller på mail kennteh@prolarnett.no 

 

Kontoret holder til i Nedre slottsgate 7 i Oslo, du finner oss i 4. etasje. Her har vi to lyse fine kontorer som er åpent for medlemmer etter avtale. Enten det blir å gå på kafe i nærområdet, eller en hyggelig prat på kontoret så er dørene åpne. Det arbeides også her med brukermedvirkning i diverse utvalg og brukerrådsmøter. 

Her på kontoret i hovedstaden treffer du Ida Kristine Olsen, Ronny Bjørnestad og Lene Midtsundstad. 

Veiledning

Det er viktig for oss å være tilgjengelige for våre medlemmer. Vi er her for dere og hjelper gjerne med råd og veiledning ut fra våre egne erfaringer. 

Se nyttige linker for informasjon om muligheter og rettigheter. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på. 

Medlemskap

Vårt hovedmedlemskap er for folk som har egen erfaring med LAR behandling. 

Et medlemskap gir ingen forpliktelser. Du kan enkelt si opp ditt medlemskap dersom du senere ønsker dette. 

Hovedmedlem

Medlemskapet er gratis for LAR – pasienter

Støttemedlem

Ønsker du å være en bidragsyter?

Sponsor

Sponsor fra
næringslivet?