Sommerleirer, høst og vinterleir – turgrupper

proLAR Nett arrangerer ulike turer og leire for våre medlemmer.

Vanligst er vårt tilbud for familier i LAR med barn. Denne leiren arrangeres som regel på Sørlandet, ved Skogerøya i Lillesand. Her leier vi huset til Lions Lillesand som ligger idylisk til på øya, skogerøya.

Huset har 30 sengeplasser og en stor fin tomt hvor det er egen fotballbane og grillplass ute. Vi har også hatt båt og leketøy (vannskuter) for voksne og barn.

Våre tilbud legges ut i god tid og det er «første mann til mølla» prinsippet som gjelder. Vi prøver hvert år å velge ut nye medlemmer som kan delta.
Sommerleiren til proLAR Nett arrangeres stort sett siste uka i Juli/ eller første uken i august.

Ukentlige turer i Bergensområdet
Aktivitet og fokus på fysisk helse er viktig for bedre folkehelse. proLAR Nett sin avdeling i Bergen tilbyr stort sett ukentlige treff enten som fjelltur eller besøk i svømmehall. Tilbudet er rettet mot hovedmedlemmer i regionen, og vi samarbeider med de lokale LAR tiltakene for påmelding og avtale.
Ønsker du å delta sammen med oss er det bare å ta kontakte med aktivitetsleder Alice Stensland.
Høst og vinterleir.

Enkelte år forsøker organisasjonen å arrangere høstleir og vinterleir. Dette fordrer at vi klarer å finne økonomiske sponsorer. Vi har i fremtiden lyst til å ha flere «leire» hvor vi blir kjent med nye brukere i LAR, og sammen har et hyggelig opphold over flere dager. Mange brukere etterlyser tilbud for enslige, ofte kan et slikt tilbud være veldig kjærkomment.

Følg oss på facebook for oppdatering om våre aktiviteter.